Gyakran Ismételt Kérdések

A legfontosabb: Készülj ismerkedésre és érdekes találkozásokra: új gondolatokkal és új emberekkel.

Csak elektronikusan lehet jegyet venni?
A Csabagyöngye portáján is vásárolható belépőjegy még a rendezvény napján is.
Ki kell-e nyomtatni a jegyet?
Nem kell, elegendő telefon képernyőn bemutatni.
Hogy készüljek, milyen ruhában érdemes jönni?
Gyere olyan ruhában, amelyben kellemesen, kényelmesen érzed magad, amely elősegíti a laza, informális, szabad és kreatív felfedezést lehetővé tévő légkör kialakulását. A TED és a TEDx rendezvények informális szabálya az, hogy TILOS A NYAKKENDŐ! Ruhatár fog üzemelni a helyszínen.
Hol tudok parkolni?
Legközelebb a Gőzmalom téren és az Élővíz-csatorna partján lévő bármely utcában. Hétvégén a parkolás díjtalan.
Mikor érdemes érkezni?
A regisztráció 13:00-tól kezdődik. Kérjük, időben érkezz! Számolj a forgalommal, a parkolással és a regisztrációval is.
Az előadások helyszínén a Hangverseny teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A felvonások alatt a terem ajtajait zárva tartjuk, onnan csak kijönni lehet. Az előadók sokat készültek a konferenciára, tiszteljük meg őket azzal, hogy nem zavarjuk meg az előadásaikat!

Minden résztvevő névre szóló, nyakba akasztható badge-et kap, amelyet egész nap viselnie kell a konferencia területén. A badge egyedi, másra át nem ruházható. A badge-et a kilépésig őrizd meg.

Telefont lehet-e használni?
Kérjük, hogy belépéskor feltétlenül kapcsold ki a telefonod. Mind az előadók, mind a közönség számára roppant zavaró, ha az előadások közben megcsörren egy telefon.
Lehet-e fotózni, videózni?
Az előadások alatt tilos fényképeket és filmfelvételt készíteni. Minden előadást rögzítünk, és a felvételek a konferencia után online elérhetők lesznek. A hivatalos, jó minőségű képek a TEDxBékéscsaba Flickr albumából lesznek majd szabadon letölthetők. A szünetekben nyugodtan fényképezhetsz. A posztolt képeknél kérünk használd a #tedxbékéscsaba hashtaget.
Szerepelni fogok-e a megjelenő felvételeken?
A TEDxBékéscsaba nyilvános rendezvény. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen Te, mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre. A belépéseddel elfogadod, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.
Mi lesz még az előadások mellett?
Az Agóra teremben 13-14 óráig a regisztráció ideje alatt, a szünetben és a konferencia végén az Organikus Energia szendvicseiből, salátáiból, süteményeiből és 100%-os üdítőiből lehet vásárolni, fogyasztani.

Az első felvonás után, a szünet nagyszerű lehetőség a beszélgetésre, kapcsolatépítésre. Ez a TEDx konferenciák egyik legnagyobb értéke. Kiállítóink a 360 WORLD AR/VR technikai interaktív megoldások, a Cifra Palota Természetközeli Óvoda, a TEBE, a Robokaland, Kner Imre Dusputakör.

A második felvonás után is lehetőség lesz még maradni, megosztani egymással az élményeket.
19:00 órától a B38 hajón pedig még kötetlenebbül lehet folytatni a kapcsolatépítést.
Van-e a rendezvényen minimum korhatár, és ha igen akkor mennyi?

Nincs korhatár. Az előadások témája már 15 éves kor felett teljesen érthető és hasznos. Fiatalabb résztvevőt sem zárunk ki, abban az esetben ha van nagykorú kísérője.