Gyakran Ismételt Kérdések

A legfontosabb: Készülj ismerkedésre és érdekes találkozásokra: új gondolatokkal és új emberekkel.

Csak elektronikusan lehet jegyet venni?
A Csabagyöngye portáján is vásárolható belépőjegy még a rendezvény napján is.
Ki kell-e nyomtatni a jegyet?
Nem kell, elegendő telefon képernyőn bemutatni.
Hogy készüljek, milyen ruhában érdemes jönni?
Gyere olyan ruhában, amelyben kellemesen, kényelmesen érzed magad, amely elősegíti a laza, informális, szabad és kreatív felfedezést lehetővé tévő légkör kialakulását. A TED és a TEDx rendezvények informális szabálya az, hogy TILOS A NYAKKENDŐ! Ruhatár fog üzemelni a helyszínen.
Hol tudok parkolni?
Legközelebb a Gőzmalom téren és az Élővíz-csatorna partján lévő bármely utcában. Hétvégén a parkolás díjtalan.
Mikor érdemes érkezni?
A regisztráció 13:00-tól kezdődik. Kérjük, időben érkezz! Számolj a forgalommal, a parkolással és a regisztrációval is.
Az előadások helyszínén a Hangverseny teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A felvonások alatt a terem ajtajait zárva tartjuk, onnan csak kijönni lehet. Az előadók sokat készültek a konferenciára, tiszteljük meg őket azzal, hogy nem zavarjuk meg az előadásaikat!

Minden résztvevő névre szóló, nyakba akasztható badge-et kap, amelyet egész nap viselnie kell a konferencia területén. A badge egyedi, másra át nem ruházható. A badge-et a kilépésig őrizd meg.

Telefont lehet-e használni?
Kérjük, hogy belépéskor feltétlenül kapcsold ki a telefonod. Mind az előadók, mind a közönség számára roppant zavaró, ha az előadások közben megcsörren egy telefon.
Lehet-e fotózni, videózni?
Az előadások alatt tilos fényképeket és filmfelvételt készíteni. Minden előadást rögzítünk, és a felvételek a konferencia után online elérhetők lesznek. A hivatalos, jó minőségű képek a TEDxBékéscsaba Flickr albumából lesznek majd szabadon letölthetők. A szünetekben nyugodtan fényképezhetsz. A posztolt képeknél kérünk használd a #tedxbékéscsaba hashtaget.
Szerepelni fogok-e a megjelenő felvételeken?
A TEDxBékéscsaba nyilvános rendezvény. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen Te, mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre. A belépéseddel elfogadod, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.
Mi lesz még az előadások mellett?
Az Agóra teremben 13-14 óráig a regisztráció ideje alatt, a szünetben és a konferencia végén a Yes Chef szendvicseiből, salátáiból és a Wake Cup kávéiból, süteményeiből lehet vásárolni, fogyasztani.

Az első felvonás után, a szünet nagyszerű lehetőség a beszélgetésre, kapcsolatépítésre. Ez a TEDx konferenciák egyik legnagyobb értéke. Kiállítóink a Kollabor Élményközpont, a Cifra Palota Természetközeli Óvoda, a Speciális Szoftver, a Delacier ékszerek, és doTERRA illóolajok.

A második felvonás után is lehetőség lesz még maradni, megosztani egymással az élményeket.
19:00 órától a B38 hajón pedig még kötetlenebbül lehet folytatni a kapcsolatépítést.